Glowy Skin Albania

Mizon Good Bye Blemish Nose Patch

Lek 3,190
Jeni të lodhur duke luftuar pikat e zeza, përmes pastrimit të vazhdueshëm mekanik, pastrimit gërryes ose metodave të tjera agresive? Ju prezantojmë MIZON Good Bye Blemish Nose Patch - arma juaj sekrete për të arritur një lekure të përkryer të lëmuar dhe të pastër. Thuajini lamtumirë pikave të zeza të padëshiruara dhe zbuloni lëkurë më të shëndetshme me cdo perdorim.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi