Glowyskinshop.com

MIZON Collagen Curling Fix Mascara (6 ml)

Lek 990
Rimel për qerpiket tuaj me kolagjen qe kujdeset për qerpikët e shëndetshëm që nga rrënjët, i bën ata të fortë dhe parandalon rënien e qerpikëve. Përshtatja e fortë e furçës C curl ngre dhe rregullon mirë qerpikët e varur për një kohë të gjatë .

Dhurojini vetes qerpikë luksozë falë efektit të fortë të veshjes, rezistent ndaj ujit, djersës dhe sebumit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi