Glowyskinshop.com

MIZON 0.1% RETINOL YOUTH SERUM 28G

Lek 4,990
Një serum shumë efektiv kundër plakjes, i krijuar posaçërisht për lëkurën e ndjeshme që dëshiron të fusë retinolin në rutinën e kujdesit të lëkurës. Ky serum nga Mizon, përveçse do të reduktojë shfaqjen e shenjave të plakjes, do të barazojë teksturën e pabarabartë të lëkurës, do të zvogëlojë njollat ​​e pigmentimit, shenjat e akneve dhe dëmtimet nga dielli, si dhe mund të zvogëlojë skuqjen dhe aknet.

Serumi Mizon 0.1% Retinol Youth është një serum i bazuar në kompleksin unik Peptinol të Mizon, i cili është një përzierje e Peptid + Retinol që ju jep efektin e rigjenerimit të shpejtë të qelizave, si dhe stimulon prodhimin e kolagjenit të lëkurës dhe përmirëson elasticitetin e lëkurës. Këta dy përbërës së bashku janë përbërës efektivë rigjenerues që do ta mbajnë lëkurën tuaj të lëmuar dhe me shkëlqim, si dhe lëkurën më të butë dhe më të fortë.

Së fundi, ky serum përmban edhe Niacinamide dhe Squalane. Niacinamidi njihet si përbërësi "që mund t'i bëjë të gjitha" dhe ndihmon në pakësimin e akneve, njollave të pigmentimit, shenjave të akneve, lëkurës së thatë, linjave të holla dhe skuqjes. Squalane është një vaj që do të forcojë barrierën e lëkurës dhe do të shtojë një sasi të madhe hidratimi dhe ushqimi në lëkurë. Përmbajtja e këtyre dy përbërësve do të kujdeset për lëkurën tuaj dhe do të zvogëlojë shfaqjen e irritimeve të lëkurës.

Serumi është i përshtatshëm për lëkura të ndjeshme që duan të fillojnë retinol.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi