Glowyskinshop.com

Missha VITA C PLUS SPOT CORECTING AMPOULE SHEET MASK

Lek 490
Nëse lëkura juaj duket pak e lodhur, është koha për t'i dhënë asaj një rigjallerim me këtë maskë me pambuku. Kjo maskë është e mbushur plot me vitaminë C për të ndihmuar në rikthimin e një shkëlqimi rrezatues të lëkurës tuaj, ndërkohë që zhduk çdo shenje dhe njolla të errëta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi