Glowyskinshop.com

Missha Time Revolution Night Repair Ampoule Sheet Mask

Lek 590

Një sheet mask e cila garanton rikthimin e vitalitetit të lëkurës dhe zbehjen e vijave të holla. E formuluar me 50% Extreme Biome, një bashkësi e 10 ingredientëve të fermentuar shumë të përqendruar. Përmirëson dukshëm elasticitetin e lëkurë. Maskë e certifikuar vegane.

Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën dhe aplikoni toner 2. Vendosni maskën në mënyrë të njëtrajtshme 3. Lëreni të veprojë për 10-20 minuta, pa shpëlarë produktin e mbetur.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi