Glowyskinshop.com

Missha Time Revolution Night Repair Ampoule Mask Sheet

Lek 590
Missha Time Revolution Night Repair Mask 30g është një maskë pambuku hidratuese e ngopur me Missha Time Revolution Night Repair Ampule. E formuluar me 50% Extreme Biome™, kjo maskë është e përshtatshme për të shpëtuar lëkurën tuaj. Në thelb, ky kompleks përmban dhjetë përbërës të fermentuar që forcojnë barrierën e lëkurës përveç hidratimit dhe qetësimit të lëkurës. Në të njëjtën kohë, Bifida Ferment Lysate punon për të reduktuar shenjat e plakjes, ndërsa pesë komponentë të energjisë ngjyrë vjollce qetësojnë lëkurën dhe rrisin shkëlqimin e saj. Si rezultat, kjo maskë hidraton dhe qetëson thellësisht lëkurën, redukton dukshëm rrudhat dhe përmirëson gjithashtu elasticitetin.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi