Glowyskinshop.com

Missha Time Revolution Immortal Youth Blue Essence

Lek 5,490

Esenca blu përtëritëse Missha Time Revolution Immortal Youth zbut rrudhat ekzistuese dhe parandalon formimin e të rejave. Përveç kësaj, pastron dhe hidraton lëkurën, përmirëson elasticitetin dhe barazon tonin e lëkurës. Falë liposomeve të vogla të përfshira në përbërje, përbërësit aktivë depërtojnë shpejt thellë në qelizat e lëkurës. Përdoreni këtë esencë për të hidratuar, ushqyer dhe zbutur lëkurën tuaj.

Benefitet e esences:

Ka një efekt të theksuar rinovues në lëkurë.
Rrit funksionet mbrojtëse të lëkurës.
Përmasat e grimcave ultrafine të esencës kontribuojnë në një depërtim më të thellë në shtresat e lëkurës.
Zbut rrudhat ekzistuese dhe parandalon shfaqjen e të rejave, jep shkëlqim, hidraton, rrit turgorin e lëkurës.

Përbërësit kryesorë:
Epigenomil - i pasuruar me oligosakaride të nxjerra nga lulet e kumakit, mbron lëkurën nga agresorët e jashtëm.
Lëngu i thuprës së fermentuar - lufton mërzinë dhe ngjyrën e pashëndetshme të lëkurës, e ngop atë me vitamina.
Neoendorfina - i jep lëkurës energji vitale dhe i jep asaj një pamje rinore.
Resveratrol - riparon lëkurën e dëmtuar.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi