Glowyskinshop.com

Missha Time Revolution Best Seller Set

Lek 6,990

Te gjitha produktet më të shitura të MISSHA ne nje set për të zbuluar dhe përjetuar lëkurë më të shndritshme, elastike dhe me shkëlqim. Seti përmban esence më të shitur që hidraton, pastron dhe qetëson lëkurën dhe ampulën shume te koncentruar qe hidraton, forcon, rigjallëron lëkurën gjatë natës.

Ky grup përfshin:
-Time Revolution The First Essence 5X (150 ml dhe 30 ml)- Kjo esencë është pa aromë dhe i lehtë, por i fuqishëm; formula ushqyese për lëkurën ofron tetë përfitime kryesore të kujdesit për lëkurën: qartësi, lagështi, toni i lëkurës, teksturë, zbutje, zbutje, hiperpigmentim dhe mbrojtje.


-Time Revolution Night Repair Ampule 5X (50 ml dhe 10 ml)- është gjenerata e pestë e trajtimit probiotik më të shitur të Missha!
Ky përmirësim është i mbushur me akoma më shumë Extreme Biome (77.2%), i cili është një kombinim i lizatit të fermentit bifida dhe 10 probiotikëve të tjerë për të dhënë lagështi të thellë dhe për të ringjallur lëkurën e lodhur. Kjo ampulë ndihmon në përmirësimin e shenjave të plakjes duke rritur elasticitetin, hidratimin dhe forcimin e lëkurës ne vetem pak dite.
-

Krem me ampulë riparuese të natës Time Revolution 5X (10 ml)

Shumë unik për këtë formulë është procesi i fermentimit - përbërësit fermentohen me metodën EXTREME FERMENT α™ Missha, një metodë unike fermentimi me tre hapa që jep një nxitje ekstreme të përbërësve aktivë në lëkurë, duke rritur përfitimet e saj për shëndetin e njeriut.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi