Glowyskinshop.com

MISSHA SUPERFOOD BERRY LIP OIL

Lek 1,190

Vaj ushqyes për buzët, i pasuruar me 3 lloj vajrash: Jojoba Oil, Argan Oil, Camellia seed Oil. Propolis i bletëve ushqen thellësisht buzët. Vetia e lartë shkëlqyese e bën vajin perfekt dhe në pamje, i jep buzëve aparencë ndriçuese dhe luksoze.Aroma e boronicës do ju shoqërojë gjithë ditën.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi