Glowyskinshop.com

Missha Super Aqua Ultra Hyalron Cream 70ml

Lek 2,990
Missha Super Aqua Ultra Hyalron Cream 70ml ka një strukturë kremoze dhe një formulë hipoallergjike të dizajnuara në mënyrë perfekte për të hidratuar lëkurën e thatë dhe të ndjeshme. Thënë kjo, kjo formulë e re ka 10 lloje të Acidit Hyaluronik që i ofrojnë lëkurës 100 orë hidratim të vazhdueshëm. Me fjalë të tjera, duke pasur molekula me peshë të ndryshme, ky komponent depërton lehtësisht në disa shtresa të epidermës, duke i siguruar secilës një hidratim të fuqishëm afatgjatë. Në fund, lëkura është dukshëm e restauruar, më rrezatuese dhe me një çehre më të shndritshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi