Glowyskinshop.com

Missha Super Aqua Ultra Hyalron Ampoule 47ml

Lek 2,990

Missha Super Aqua Ultra Hyalron Ampule 47ml është një serum i lëngshëm dhe që përthithet shpejt, i përsosur për të hidratuar fuqishëm lëkurën duke qetësuar ndjeshmërinë dhe irritimin. Formula permban 10 lloje të Acidit Hialuronik që në thelb i ofrojnë lëkurës 100 orë hidratim të vazhdueshëm. Me fjalë të tjera, duke pasur molekula me peshë të ndryshme, ky komponent depërton lehtësisht në disa shtresa të epidermës, duke i siguruar secilës një hidratim të fuqishëm afatgjatë. Në fund, lëkura është dukshëm e restauruar, më rrezatuese dhe me një çehre më të shndritshme, gati për të marrë hidratuesin tuaj të preferuar të përditshëm.

Nga ana tjetër, kjo përbërje ka edhe Beta-Glukan, një përbërës që vepron në sipërfaqen e lëkurës. Në thelb, ai përmban veti të mrekullueshme antioksidante, duke punuar si një agjent qetësues i lëkurës, si dhe një hidratant për epidermën. Kështu, ky komponent është i njohur për përmirësimin e pamjes së skuqjes dhe lëkurës së ndjeshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi