Glowy Skin Albania

MISSHA Snail 3D Sheet Mask

Lek 250
Kjo maskë pambuku e pasur me jarge kermilli është projektuar për të mbuluar në mënyrë perfekte të gjithë fytyrën. Fletët e maskave janë të mbushura me serum kërmilli, një përbërës i njohur për aftësinë e tij për të nxitur rigjenerimin dhe shërimin e lëkurës, duke përmirësuar në mënyrë efektive elasticitetin dhe përmbajtjen e lagështisë me përdorim të vazhdueshëm. Kjo maskë do t'i japë lëkurës tuaj një ton të barabartë, ngjyrë më të mirë, mikroreliev të butë dhe gjithashtu do të ndihmojë në luftimin e proceseve inflamatore.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi