Glowyskinshop.com

Missha Radiance Foundation SPF20 PA++

Lek 2,190

MISSHA Radiance Foundation SPF20/PA++ 35ml është një bazë e lehtë me një nivel të lartë mbulimi që ndriçon ngjyrën e lëkurës, duke e bërë atë të lëmuar dhe me shkëlqim. Përmban një kompleks perlash që përcjell një shkëlqim të qartë duke ju siguruar lekure te njetrajtshme dhe te shendetshme. Formula e qëndrueshme e mban përbërjen në gjendje të përsosur për një kohë të gjatë pa levizur. 

Falë formulës inovative, produkti jo vetëm që matifikon në mënyrë perfekte, fsheh papërsosmëritë dhe barazon lëkurën, por gjithashtu ushqen dhe hidraton lëkurën. Përveç kësaj, ndër avantazhet e tjera:

-mbulim uniform;
-përfundim velvet;
-qëndrueshmëri gjatë gjithë ditës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi