Glowyskinshop.com

Missha no retouch lash serum 10gr

Lek 1,690
Një serum i përditshëm i qerpikëve i cili kujdeset per zgjatjen dhe forcimin e qerpikëve me Panthenol, Biotin dhe Quad Peptide.
Serumi permban gjithashtu Niacinamide dhe Kafeinë për të siguruar qerpike me plote dhe te dendur.
Rezultate te dukshme mund te shikoni brenda 4 javeve.

Rekomandohet të përdorni të njëjtën sasi dy herë në ditë (në mëngjes dhe në mbrëmje).

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi