Glowyskinshop.com

Missha Mascure Peeling solution PHA sheet mask

Lek 190 Lek 390

Maskë sheet e formuluar me PHA të cilat eksofoliojnë lehtësisht qelizat e vdekura dhe njëtrajtëson teksturën. Aplikojeni në fytyrë dhe lëreni të veprojë për 15-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi