Glowyskinshop.com

MISSHA LIQUID SHARP LINER

Lek 490 Lek 690

Penel në trajtë likuide, perfekt për të krjuar vijëzime preçize dhe të definuara. Me formulim kundër ujit dhe yndyrës , pigmenti i tij intensiv qëndron për kohë të gjatë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi