Glowyskinshop.com

MISSHA Cicadin Rescue Ato Mega Sun Protection Cushion SPF50+ PA++++ 25g

Lek 990 Lek 2,390

Një krem dielli organik i cili freskon lëkurën dhe ofron mbrojtje UV me SPF 50+/PA++++.

Ingredientë kyç: Green Calamine,bashkë me pudër të derivuar nga Chlorella jeshile, kontrollon yndyrën, qetëson lëkurën dhe neutralizon skuqjen.

Centella Asiatica e fermentuar në temperaturë të ulët: mbron lëkurën sensitive dhe e qetëson atë.

Aplikoni me pambukun përkatës zonat që janë të ekspozuara nga rrezet UV.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi