Glowyskinshop.com

Missha Bee Pollen Renew Eye Ampouler - 30 ml

Lek 2,690
Një ampulë e syve 2-në-1 për përmirësimin e rrudhave dhe ndriçimit të dyfishtë për të zbuluar lëkurë të shëndetshme me shkëlqim. Përmban 50% polen bletësh që ka treguar përmirësime të provuara në elasticitetin e lëkurës. E sigurt dhe efektive për lëkurë të ndjeshme. Ampula e koncentruar e syve për t'i dhënë zonave të syve vitalitet dhe elasticitet.
Poleni i bletës 50% e energjisë antioksiduese u jep zonave të ndjeshme të syve elasticitet me kujdes lagështie. Grimcat Corezome™ me strukturë fosfolide shpërndajnë në mënyrë efektive përbërësit thelbësorë në lëkurë. Është efektiv për rrathët e errët rreth syve, pamjen e lodhur dhe rrudhat e imta. Rrëshira e mjaltit, mjalti i shkretëtirës Rifiton shkëlqimin e humbur duke ushqyer lëkurën e lodhur. Ai siguron energji me efektin e tij intensiv hidratues dhe rifiton energjinë e humbur nga lëkura e thatë, duke e bërë lëkurën të duket e shëndetshme dhe e gjallë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi