Glowy Skin Albania

Missha All-around Safe Block Cotton Sun Stick SPF50+ PA++++

Lek 2,190
Stick kunder dielli qe siguron mbrojtje të përshtatshme dhe të fortë UV. Përmban pluhur anulues të sebumit me një strukturë të qarkullimit të ajrit që krijon një pengesë të sebumit të kontrollit të vajit, duke ndihmuar në kontrollin e yndyrës së tepërt dhe shkëlqimin në lëkurë. Kremi kundër diellit përdor gjithashtu teknologjinë e përhapjes që i përgjigjet temperaturës së lëkurës, duke rritur përhapjen e produktit dhe duke lejuar një aplikim të dendur dhe të barabartë. Kjo siguron që kremi kundër diellit të shpërndahet në mënyrë të barabartë në lëkurë, duke siguruar mbrojtje efektive kundër rrezeve UVA dhe UVB. Sistemi i ri i bllokimit me dy shtresa UV siguron mbrojtje afatgjatë dhe të padepërtueshme nga UV, edhe kur lagështia rritet.

Me aftësitë e tij të kontrollit të vajit dhe madje edhe të aplikimit, Missha All Around Safe Block Cotton Sun Stick është një zgjedhje praktike për ata që kërkojnë një krem ​​dielli të besueshëm dhe të lehtë për t'u përdorur.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi