Glowy Skin Albania

MISSHA Airy Pot Pressed Powder Pact 5g

Lek 1,090
MISSHA Airy Pot Pressed Powder Pact 5g është një produkt kozmetik më i avancuar i krijuar për një përfundim natyral dhe mat. Është formuluar si rezistent ndaj djersës ashtu edhe ndaj sebumit, duke siguruar që grimi juaj të mbetet i përsosur gjatë gjithë ditës. Ky pakt pluhur është pjesë e sistemit të ri të MISSHA pa sebum, duke ofruar efekte të jashtëzakonshme të thithjes dhe turbullimit të sebumit. Siguron efektt turbullimi (bluring) të rrudhave dhe poreve, duke përmirësuar pamjen e lëkurës.
Tepër i lehtë dhe transparent: Pluhuri është çuditërisht i lehtë dhe transparent, duke minimizuar petezimin dhe grumbullimin. Ai ngjitet pa probleme me lëkurën pa ndryshuar ngjyrën e bazës ose pa shkaktuar një gips të bardhë.
Rezistent ndaj djersës dhe sebumit: Pakti Airy Pot mburret me një formulë që është elastike ndaj djersës dhe sebumit, duke e bërë atë ideal për ditët me lagështi të lartë ose aktivitete në natyrë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi