Glowyskinshop.com

MISSHA AIRY POT POWDER TRANSLUCENT

Lek 1,490

Një risi e pudrës e cila përthith yndyrën. I dhuron lëkurës një pamje të njëtrajtshme dhe matt, si nga duart e një artisti profesional. Me një formulim të patentuar të disa lloje pudrash, lëkura bëhet më e butë dhe mbrohet nga sebumi i tepërt. Aplikojeni me pambukun që ndodhet në paketim.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi