Glowyskinshop.com

Missha AIry Fit Sheet Mask Tea Tree

Lek 290
Maska e fytyrës me ngjitjen e përsosur për të shpërndarë produktin në mënyrë të barabartë në të gjithë lëkurën. Ekstrakti i pemës së çajit qetëson lëkurën në mënyrë freskuese dhe ndihmon në kontrollin e prodhimit të yndyrës dhe sebumit.

Rekomandohet për: lëkurë të yndyrshme dhe me akne

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi