Glowyskinshop.com

Milktouch Be My Sweet Dessert House Palette #02 Carrot Cake

Lek 3,490
Një paletë me 8 hije me nuanca super të gjithanshme me një përfundim mat dhe vezullues për pamjet e përditshme ose festat.
Ato janë të lehta për t'u përdorur dhe sfumohen lehtesisht falë strukturës së tyre të butë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi