Glowyskinshop.com

Milktouch Be My Sweet Dessert House Palette #01 Sugar Croffle

Lek 3,490
#01 Sugar Croffle eshte një palete të lezetshme me 8 ngjyra me motivin e ëmbëlsirave , të njohura në Kore. Hijet e syve kane 5 tekstura të ndryshme si mat, perla mat, shimmer, glitter dhe pelte janë të shkëlqyera jo vetëm për grimin e përditshëm, por edhe për raste të vecanta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi