Glowyskinshop.com

Milk Touch Be My Best Friends House Palette #01 Ash Kitty

Lek 3,490
Një paletë me 8 hije me nuanca super të gjithanshme me një përfundim mat dhe vezullues për pamjet e përditshme ose festat.
Ato janë të lehta për t'u përdorur dhe sfumohen lehtesisht falë strukturës së tyre të butë

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi