Glowyskinshop.com

Milktouch All Day Perfect Blurring Fixing

Lek 1,690
Një pakt pluhur që thith sebumin e tepërt dhe turbullon poret për lëkurë të lëmuar.
Përmban pluhur calamine rozë për të qetësuar lëkurën dhe për të shtuar vitalitet në lëkurë. Parandalon njollosjen e grimit dhe fikson grimin për një kohë më të gjatë. Pluhurat e imta ngjiten pa probleme në lëkurë për rezultate të qëndrueshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi