Glowy Skin Albania

Mentholatum Medicated Lip Stick XD (4g)

Lek 690
Balm per buzët pa fragrancë që ofron hidratim, parandalon tharjen dhe carjen e buzëve, si dhe ofron mbrojtje ndaj diellit. 

 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi