Glowyskinshop.com

Mediheal Watermide Essential Mask 24ml

Lek 350
Formuluar me tre përbërës kryesorë aktivë për të hidratuar dhe zbutur thellësisht lëkurën. Uji i Detit të Thellë, Aquasil dhe Gliceryl Glucoside ofrojnë hidratim intensiv dhe afatgjatë. Kompleksi i patentuar Hydrodeeper i Mediheal kombinon nëntë aminoacide dhe tre minerale për një rritje të shtuar të lagështisë. Lëkura e varfëruar mbetet e hidratuar dhe me shkëlqim.

Kjo maskë ekologjike vegane dhe e çertifikuar e biodegradueshme është përgjigja ndaj lutjeve të lëkurës së dehidratuar!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi