Glowyskinshop.com

Mediheal W.H.P White Hydrating Black Mask EX

Lek 490

Përbërja e maskës më Charcoal siguron një terapi kundër rrezeve infrared dhe joneve negativë, duke shplodhur  lëkurën nga stresi dhe duke kthyer pamjen e saj të freskët. Niacinamide dhe Euterpe Oleracea Fruit Extract ndihmojnë në përmirësimin e tonit të lëkurës ndërsa ingredientë të tjerë si Xylitylglucoside, Anhydroxylitol dhe Xylitol garantojnë një hidratim të thellë të lëkurës.

Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën dhe aplikoni toner 2. Vendosni maskën në mënyrë të njëtrajtshme 3. Lëreni të veprojë për 10-20 minuta, pa shpëlarë produktin e mbetur. Aplikojeni 2-3 herë në javë për 4 javë për një rezultat optimal.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi