Glowyskinshop.com

Mediheal Vita Lightbeam Essential Mask FX

Lek 490

Një maskë e përbërë me Sodium Ascorbyl Phosphate, një derivat i stabilizuar I vitaminës C, tocopherol dhe Salix Alba extract. Këto super ingredient garantojnë ndricimin e lëkurë dhe gjithashtu i japin asaj një “glow” të shëndetshme. Përbërja me celulozë e maskës e bën atë të përshatet fiks me fytyrën dhe konturin e saj.

 Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën dhe aplikoni toner 2. Vendosni maskën në mënyrë të njëtrajtshme 3. Lëreni të veprojë për 10-20 minuta, pa shpëlarë produktin e mbetur.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi