Glowyskinshop.com

Mediheal THE H.P.A Glowing Ampoule Mask

Lek 490
Jepini lëkurës së shurdhër një nxitje shkëlqimi me LHA dhe PHA eksfoliuese. Kjo maske pambuku miqësore me mjedisin, e butë e mëndafshtë  përqafon fort lëkurën për përthithje optimale të esencës sonë të fuqishme - Forma e përmirësuar e maskës përshtatet me lehtësi të gjitha format e fytyrës . LHA (Lipo Hydroxy Acid), PHA (një lloj acidi hidroksi) së bashku me gjashtë përbërës që rritin shkëlqimin punojnë së bashku për të freskuar dhe rinovuar lëkurën e shurdhër. Kompleksi HYDRODEEPER i patentuar i Mediheal me faktorë thelbësorë hidratues ndihmon në përmirësimin e hidratimit dhe ruajtjen e një pengese të shëndetshme të lëkurës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi