Glowy Skin Albania

Mediheal THE E.G.T Nourishing Ampoule Mask

Lek 390

Ushqe, forco dhe hidrato lëkurën e thatë dhe të stresuar me Retinol, Peptide dhe Kolagjen!  Kjo maskë që sfidon moshën ndihmon në zvogëlimin e shfaqjes së linjave të holla dhe rrudhave për lëkurë më të fortë dhe të hidratuar me pamje më rinore.

PIKAT KYCE
-Formuluar me një kompleks të fuqishëm kundër moshës për lëkurë më të fortë dhe të hidratuar me pamje më rinore.
-Kompleksi i patentuar HYDRODEEPER™ me faktorë thelbësorë hidratues ndihmon në përmirësimin e hidratimit dhe ruajtjen e një barriere të shëndetshme të lëkurës

Materiali
- Fleta 100% e celulozës me prejardhje nga bambu zgjerohet dhe tkurret për një efekt natyral shtrëngues dhe lifting të lëkurës.
- Fletë e mëndafshtë, e butë miqësore me mjedisin me ngjitje të shkëlqyer jep një përshtatje të rehatshme për thithjen optimale të esencës.
- Forma e përmirësuar e maskës përshtatet me lehtësi të gjitha format e fytyrës. E testuar dhe e sigurt për lëkurë të ndjeshme


PËRDORIMI
Hapi 1. Pas pastrimit dhe tonifikimit, hiqni filmat e sipërm dhe të poshtëm të maskës.
Hapi 2. Aplikoni anën e stampuar afër lëkurës, duke u përshtatur me tiparet e fytyrës.
Hapi 3. Lëreni të veprojë për rreth 10~20 minuta dhe më pas hiqeni maskën. 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi