Glowyskinshop.com

Mediheal teatree truble pad 100PCS

Lek 2,490

Një trajtim i butë por i koncentruar për të qetësuar dhe balancuar lëkurën e prirur ndaj njollave dhe të trazuar.
Formuluar me kompleksin TeatreePair dhe sistemin e shpërndarjes së liposomeve për rezultate optimale.

Përbërësit kryesorë: Pema e çajit nga ishulli Jeju + Lactobacillus
Rezultati
• Është vërtetuar se ndihmon lëkurën e trazuar dhe përmirëson menjëherë skuqjen.
• Pas 4 javësh përdorimi gjëndrat dhjamore aktive reduktohen me 24%.
• Ndihmon menjëherë në qetësimin e lëkurës së irrituar dhe përmirëson shfaqjen e skuqjes me 66%.
Ushqen dhe forcon lëkurën e plakjes, të varur dhe përmirëson pamjen e rrudhave dhe linjave të holla.
Formuluar me kompleksin tonë CollagenFactor dhe sistemin e shpërndarjes së liposomeve për rezultate optimale.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi