Glowyskinshop.com

Mediheal Sleeping Melting Nose Pack (3 maska)

Lek 490

Kjo paketë inovatore nga Mediheal është një koncept i ri i paketës së hundës për heqjen e pikave te zeza dhe adsorbimin e sebumit, i cili është në një nivel tjetër ne krahasim me shiritat ekzistues të hundës.

Efektive për kontrollin e sebumit, minimizimin e poreve, heqjen e pikave të bardha dhe të zeza, shtrëngimin e poreve dhe më shumë.

Paketat e hundës thithin sebumin dhe pikat e bardha, duke parandaluar oksidimin e sebumit, që pretendohet të jetë shkaku kryesor i pikave të zeza!
Paketat e hundës nuk irritojnë lëkurën, duke ndihmuar në pastrimin e poreve pa e dëmtuar lëkurën.
Acidi glikolik ndihmon në zbutjen e sebumit dhe eksfolimin e qelizave të vdekura të lëkurës, ekstrakti i Pemës së Çajit ka veti qetësuese të lëkurës. Glutathione dhe derivati i vitaminës C ndihmojnë për të ndriçuar lëkurën, acetati Tocopheryl mbron lëkurën nga irrituesit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi