Glowyskinshop.com

Mediheal Platinum V Life Essential Mask EX

Lek 390
Maska Mediheal Platinum V-life Essential është një maskë e pasuruar me nano-platin, trehalozë dhe shegë e krijuar për të ofruar një efekt ngritës efektiv në linjën V. Kjo maskë jep një efekt të fortë lifting ndërsa rrit elasticitetin e lëkurës dhe maksimizon shtrëngimin dhe tensionin për lëkurën e lodhur dhe të varur. Siguron që lëkura të bëhet më e fortë dhe të siguroje kujdes intensiv për lëkurë më të shëndetshme dhe me pamje më rinore.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi