Glowyskinshop.com

Mediheal P:EP Proatin Mask

Lek 490

Një maskë e përbërë me serum të emulsifikuar me 19 aminoacide dhe peptide, gati për të ushqyer dhe suportuar elasticitetin e lëkurës tuaj. Sheet mask është e ndërtuar nga një material bamboo cellulose e cila mundëson konturimin e fytyrës në mënyrë efikase dhe përthithjen e shpejtë të produktit.

 Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën dhe aplikoni toner 2. Vendosni maskën në mënyrë të njëtrajtshme 3. Lëreni të veprojë për 10-20 minuta, pa shpëlarë produktin e mbetur për një “lifting” natyral. Këshillë ekstra: përdorni serumin e mbetur në paketim për aplikim në dekolte dhe qafë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi