Glowyskinshop.com

Mediheal P.D.F AC-Dressing Ampoule Mask

Lek 490
Maska ampulë dressing nga Mediheal përmban P.D.F (Pure Derma Factor) që qetëson dhe freskon lëkurën e kuqe dhe të ndjeshme. Përzierja e pasur e përbërësve rinovues ndihmon në qetësimin e lëkurës tuaj dhe mbrojtjen e saj nga faktorët e jashtëm si ndotja, ndërsa i siguron asaj lëndë ushqyese shumë të nevojshme. Esenca e maskës është e mbushur me Centella Asiatica, tretësirë ​​AC, Triclosan, Acid Salicilik dhe Adenozinë. Këta përbërës punojnë së bashku në mënyrë efektive për të trajtuar plotësisht aknet dhe për të ndihmuar në minimizimin e skuqjes.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi