Glowyskinshop.com

Mediheal Mogongtox soda Bubble Sheet

Lek 490

Me një formulim të pasur me ekstrakte herbale dhe ujë të karbonizuar, kjo maskë krijon mikroflluska të cilat trajtojnë efektivisht poret. Pasi ta keni lënë të veprojë për 10-20 minuta, masazhoni fluskat në fytyrë dhe lajini me ujë të ngrohtë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi