Glowyskinshop.com

Mediheal Hair Sheep Steam pack

Lek 790

Një maskë flokësh ultra hidratuese me efekt riparues, e formuluar posacerisht për flokë shumë të thatë dhe maja te çara. Kjo maske pambuku për flokët nga Mediheal përmban qumësht dhie që është përdorur për qëllime të ndryshme për një kohë të gjatë. Qumështi i dhisë është i pasur me vitamina, minerale dhe lëndë ushqyese të tjera, të cilat në mënyrë efektive hidraton flokun dhe rrit elasticitetin e tyre. Maska siguron hidratim te thellë për flokët e dëmtuar duke krijuar avull lagështie që hap kutikulat e flokëve. Lëndët ushqyese nga qumështi i dhisë dhe kolagjeni i hidrolizuar depërtojnë në shtresat e kutikulave dhe ju ndihmojnë të arrini flokë me shkëlqim dhe të shëndetshëm.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi