Glowy Skin Albania

Matomage Hair Styling Stick Regular 13gr

Lek 1,190

Një nga linjat më të suksesshme nën Utena, shkopi stilues i flokeve nga Matomage ka qenë një zgjidhje e përshtatshme dhe e thjeshtë për flokët që fluturojnë dhe majat e hapura për të mbajtur flokët tuaja sa me te rregullta dhe në vend. Matomage Styling Stick përdor një formulë unike e cila stilon lehtësisht floket tuaj, floket e reja te ngritura, me përbërës të shtuar hidratues për t'i dhënë flokëve tuaj një shkëlqim të shëndetshëm dhe natyral. I kombinuar me një përbërës mbajtës dhe pluhur jo ngjitës, dylli mban çdo model flokësh në vend pa forcuar apo ngrire floket. 

Përmasa kompakte e lehtë për t'u mbajtur që përshtatet në çantën tuaj kozmetike

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi