Glowyskinshop.com

Mary & May Vitamin C + Bifida Lotion 120ml

Lek 1,990
Një locion i pasuruar me lisat ferment probiotik bifida dhe vitaminë C që funksionon në sinergji për të mbrojtur lëkurën nga dëmtimet mjedisore, duke zbuluar lëkurë të fortë dhe rrezatuese.

- Ky locion ndihmon në mënyrë efektive në frenimin e sitezës së melaninës dhe reduktimin e melaninës së oksiduar për të përmirësuar pamjen e lëkurës pa jete dhe melasmës.
- Ky produkt funksionon në sinergji për të mbrojtur lëkurën nga dëmtimet mjedisore.
- Ky locion zbulon lëkurën e fortë dhe rrezatuese që ka atë shkëlqimin rinor pas përdorimit.
- Ky produkt hidraton lëkurën dhe e mban lëkurën të hidratuar për periudha të gjata kohore pas përdorimit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi