Glowyskinshop.com

Mary&May Tranexamic Acid+Glutathion Eye Cream 30g

Lek 1,590
Një krem ​​sysh, i pasuruar me 1000 ppm Acid Tranexamic dhe Glutathione për të përmirësuar pamjen e rrathëve të errët poshtë syve dhe njollave për një zonë sysh më elastike dhe më të shndritshme. Përmban vitaminë C për të stimuluar prodhimin e kolagjenit dhe për të përmirësuar tonin e lëkurës.
Antioksidanti i fuqishëm Glutathione dhe Acidi Tranexamic që ndriçon lëkurën pengojnë sintezën e melaninës për të energjizuar sytë e lodhur për një pamje të ndriçuar.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi