Glowyskinshop.com

Mary&May Collagen Peptide Vital Mask 30ea

Lek 1,550 Lek 1,790
Paketa e maskave vitale me peptide Mary & May, që përmban kolagjen dhe peptide të ulët molekulare, të cilat janë efektive për përmirësimin e rrudhave dhe elasticitetit. Përmban kolagjen me peshe të ulët molekulare dhe peptide të cilat janë efektive për përmirësimin e rrudhave dhe elasticitetit. Përbëhet nga gjashtë peptide të përziera në një raport të artë, i cili përmirëson në mënyrë efektive rrudhat dhe ndihmon në rigjenerimin e lëkurës, duke ofruar efekte kundër plakjes.
Paketa e maskave përmban adenozinë, një përbërës funksional për përmirësimin e rrudhave, i cili nxit prodhimin e kolagjenit dhe ndihmon në përmirësimin e elasticitetit të lëkurës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi