Glowyskinshop.com

Margot & Tita Week-end au Ferret dry oil parfume 30ml

Lek 1,752 Lek 2,190
Vaj i thatë aromatik
Përbëhet nga 3 vajra bimorë:
– Vaj organik i kajsisë
- Vaj jojoba
- Vaji i bajames së ëmbël

Ndjenjë e butë, jo e yndyrshme

Përmirësoni lëkurën tuaj me vajrat tanë të rinj ushqyes të thatë. Një trajtim që ushqen dhe riparon thellësisht lëkurën dhe flokët, duke lënë një aromë delikate festash.

Mund të merret kudo falë formatit të tij portativ 30 ml dhe mund të përdoret në çdo kohë të ditës, pavarësisht nga lloji i lëkurës tuaj.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi