Glowyskinshop.com

Margot & Tita Un je ne sais quoi eu de parfum 30ml

Lek 2,190
E vështirë për t'u përshkruar, ka diçka në këtë parfum që do të na bënte të bënim gjithçka. Është freskia e agrumeve në krye apo ëmbëlsia e çajit jeshil në zemër? Ndoshta aromatiket që na mahnitin, apo jasemini dhe aroma e tij hyjnore. Gjurma e myshkut me sensualitetin e saj, apo bozhure trupore me notat e saj të përjetshme. E pamundur të thuhet, përveçse nuk mund t'i rezistojmë në gjithë këtë kompleksitet.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi