Glowyskinshop.com

Margot & Tita THE MINI PERFUME WARDROBE THERE IS JOY 4x15ml

Lek 3,592 Lek 4,490
Ndizni lojën tuaj të aromës me mini-garderobën e parfumeve të Margot&Tita! Është si të luash me veshje, por me aroma. Pse të kënaqeni me një parfum kur mund të përzieni dhe të kombinoni për të krijuar ansamblet tuaja unike të parfumeve?
Ky grup përfshin katër eaux de parfum 15 ml që mund të përdoren vetëm ose të kombinuara për një total prej gjashtë aromash qiellore. Dëshironi të ngatërroni gjërat? Thjesht spërkatni një parfum mbi tjetrin direkt në lëkurën tuaj për një aromë të personalizuar që është 100% për ju.
Me dy pika të ngjashme në kutinë e dhuratave, ju mund të krijoni lehtësisht një përzierje të këndshme parfumesh. Bëhuni gati për mbingarkesë shqisore me Y'A D'LA JOIE, TOMBE DU CIEL, SOUS LES ETOILES dhe NUIT FEERIQUE. Mos kini turp - guxoni të përzieni dhe zhbllokoni parfumerin tuaj të brendshëm!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi