Glowyskinshop.com

Margot & Tita LA FEMME PARFAITE eau de parfum

Lek 1,752 Lek 2,190

Një aromë florale-orientale tërheqëse dhe marramendëse, ku mbizotërojnë notat e trëndafilit, patculit dhe vaniljes. 

PERSHKRIMI OLFAKTOR:

Notat e sipërme: litchi, boronica rozë, rrush i zi

Notat e mesme: pjeshkë, zambak uji, trëndafil, manushaqe

Notat bazë: vanilje, myshk, patculi, mjedër, dru

"Femra perfekte" është plot me hijeshi ashtu si dhe aroma e saj. Një hapje e freskët dhe frutash e përmirësuar me disa nota pikante. Zemra përmban një treshe lulesh: trëndafil, manushaqe dhe zambak uji, të cilat ofrojnë një akord sensual, të theksuar me aromën e pjeshkës për më shumë feminitet. Gjurma karakteristike që mbetet pas zbulon një duo vanilje-dru e mbështjellë me nota frutash dhe myshku 

MIX&MATCH:

Për një aromë me nota frutash: Nous les femmes & La femme parfaite

Për një aromë më intense: La femme parfaite & Douce féline

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi