Glowyskinshop.com

Margot & Tita JE T'AIME MOI NON PLUS eu de parfum 30ml

Lek 1,752 Lek 2,190
JE T'AIME MOI NON PLUS është një kryevepër që shfaq bashkimin harmonik të aromave të luleve, të ëmbla dhe të drurit. Me nota dardhe, trëndafil delikat dhe bergamot freskues; të përziera me aromat e mrekullueshme të jaseminit, paçulit dhe manaferrës; dhe duke përfunduar me një bazë praline mahnitëse, vanilje të pasur dhe nota të ngrohta drusore dhe myzeqare, njerëzit do t'ju ngatërrojnë me vetë kopshtin e Edenit. Nuk do t'i besoni komplimentet që do të merrni me këtë aromë qiellore!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi