Glowyskinshop.com

Margot & Tita DOUCE FÉLINE eu de parfum 30ml

Lek 1,752 Lek 2,190
Alert: Ky parfum nuk është për ata me zemër të dobët. Me kombinimin e fuqishëm të notave të sipërme të bergamotit dhe ylang-ylang, do të ndiheni sikur mund të përballeni me gjithçka - nga vrapimi i një maratonë deri te pushtimi i tregut të aksioneve. Dhe notat e zemrës së livandës, jaseminit dhe drurit të sandalit? Ata do t'ju bëjnë të ndiheni si një sirenë joshëse. Notat bazë të paçulit, vaniljes, myshkut dhe diellit? Gjeni i pastër. Balanca perfekte për një parfum sa i gjithanshëm aq edhe i jashtëzakonshëm. Me një nuancë diellore për ta bërë atë të përsosur për çdo rast, kjo aromë do të jetë aksesori juaj i ri i preferuar. Ju nuk do të jeni në gjendje t'i rezistoni duke marrë një frymë nga vetja në çdo rast që ju jepet. Pra, shtrëngohu, miku im - ky parfum nuk është për amatorë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi