Glowy Skin Albania

Manyo Herb Green Cleansing Oil 200ml

Lek 2,790

Herb Green Cleansing Oil është nje vaji i butë, por i fuqishëm, i cili pastron sipërfaqen e lëkurës pa e zhveshur atë nga lagështia e nevojshme. Ekstraktet bimore ne formulimin e produktit, te tilla si bima mugwort, ndihmojnë për të zbutur dhe qetësuar lëkurën tuaj ndërsa e pastroni ate. 

Vaji shndërrohet në një qumësht luksoz ne kontakt me ujin i cili shperben grimin dhe papastërtitë, ndërsa qetëson lëkurën. Është vecanerisht i përshtatshëm për lëkura të yndyrshme, të ndjeshme dhe të prirura ndaj akneve.

Ingredientet kryesor:

Vaj Artemisia Vulgaris 🌿

Zbut dhe trajton në mënyrë efektive lëkurën e ndjeshme duke pastruar thellë poret


Vaji i gjetheve të pemës së çajit🌿

Qetëson lëkurën dhe përmirëson plasaritjen, thatësinë dhe acarimin.


 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi